Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε το «Κάθε Τρίτη Βγαίνουμε στο Βόλο»

 

Στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης της τοπικής οικονομίας μέσω των καταστημάτων της τοπικής αγοράς, φορείς του Νομού μας ενώνουν τις δυνάμεις τους επιχειρώντας να δώσουν κίνητρο στους πολίτες και επισκέπτες της περιοχής μας να διασκεδάσουν χωρίς μεγάλο κόστος.




Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βόλου, η Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας, η Ένωση Ξενοδόχων, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών κάθε είδους κέντρων εστιάσεως και διασκεδάσεως Ν.Μαγνησίας και το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. συνεργάζονται και καλούν τους καταστηματάρχες του κλάδου της εστίασης (καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ, κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια, ταβέρνες, ουζερί, πιτσαρίες, ψησταριές κλπ) να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ημέρα Πόλης».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παροχή από το κάθε κατάστημα καφέ και άλλων ροφημάτων με € 2,00 ή € 2,50, ποτών με € 5,00 και φαγητού (μενού) με € 10,00. Το πρόγραμμα ξεκινά από 10 Ιουλίου 2012, θα ισχύει κάθε Τρίτη και θα έχει διάρκεια ενός έτους. Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου για τη συγκεκριμένη δράση θα παρέχει επέκταση του ωραρίου της Τρίτης και μειωμένες τιμές στα εισιτήρια για τη μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Οι επιχειρήσεις προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική Φόρμα Συμμετοχής που μπορούν να βρουν και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας www.c-magnesia.gr και του Δήμου Βόλου www.volos-city.gr και να την αποστείλουν στο email eaem@c-magnesia.gr ή να την προσκομίσουν στα γραφεία της Εταιρείας Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας (κτίριο Επιμελητηρίου, Δημητριάδος 176, 1ος όροφος, Βόλος).

Κατάλογος των συμμετεχουσών επιχειρήσεων θα υπάρχει στις ιστοσελίδες του κάθε συνεργαζόμενου φορέα και θα κυκλοφορήσει σχετικό διαφημιστικό υλικό προς ενημέρωση των πολιτών και των επισκεπτών.
Μπορείτε να δείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν εδώ.
Πληροφορίες κ.Βαΐου Γεράσιμο στο τηλ. 2421026001.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου